Domů - Statistika - Registrace - Hledat - | Texty | Galerie | Návod | Zachráněné |Astrologické stránky
Astrologické forum / Různé / Čínské prvky - pro Vandu a ostatní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Vanda

# Zasláno: 13.3.2010 17:00 
Odpovědět 

a muj sen je zase jit pouť do Santiaga de Compostela, severni trasa pres Astruias vede...

Jardine
člen

# Zasláno: 13.3.2010 17:18  - Změnil/a: Jardine
Odpovědět 

Vanda

já bych zas ráda ještě někdy vrátila na tato místa:

http://www.tonyhowell.co.uk/photographsofwiltshire .htm

Anglie je pro mě srdeční záležitost ... ale spíš taková ta stará, dobrá, mizející, venkovská.

lenka-s

# Zasláno: 13.3.2010 17:35 
Odpovědět 

Dagmar, díky, jsi strasne hodná!

No jo, mne se sever Spanelska taky líbí nejvíc z celé zeme. Ta první fotka, to je spís taková vesnická polozborenina, existují samozrejme i domy spravené. Za povsimnutí stojí domorodec s typickou obuví. Ta druhá fotka, to jsou takové klasické kamenné stavbicky, ve kterých v zime spávali honáci dobytka v horách. Ta tretí, to je kostelík v predrománském slohu, je jich tu spousta a jeden je fakt puvabnejsí nez druhý. Jsou vyjímecné svým stárím, tenhle byl postaven nekdy kolem roku 840 (u nás jsou nejstarsí zachované architektonické památky tak o dve století mladsí). Ten mostík je dedictvím po Rímanech, je jich tu taky hrozne moc a existují i velké a výstavní kusy. Takze kámen, kámen, kámen (+ zelen a krávy) kam se clovek podívá!

Vando, Santiago je nádherné a pokud to vezmes pres Asturias, urcite nebudes zklamaná!

Angela
člen

# Zasláno: 13.3.2010 18:40 
Odpovědět 

ANo Santiago je moc pekne, cast jsme take sli ( ne však severní cestou) - kdyz jsme byli tak "blizko", nedalo se tam nepodivat. Nicmene vydat se na celou pout- to bych jeste rada. Na svete je stejne toho spoustu pekneho:-) Alespon muzeme mit spoustu snu a nektere si plnit...

Mimochodem letos je jedním z plánovaných cílů přechod Pyrenejí ( ve hře jsou i Dolomity).. Takže zpět k zemi.

Memu chlapovi zem chybi take, hory miluje.. takze nam to nejak vyslo...

Angela
člen

# Zasláno: 13.3.2010 22:52 
Odpovědět 

Vanda
Vando, ještě se zeptám - teď na téma zdraví a strava. Dnes jsem si na netu našla spojení země a sladké chuti. Zároveň teď pár let jsem se potýkala s celkovou únavou, nespavostí, zimomrivosti a následnými infekcemi zejména horních cest dýchacích a ještě navíc za 3 roky přes 20 kg navíc.. A právě, mám neustále chuť na sladké - a právě teď se to snažím velmi omezit. No a já pochopila, že zřejmě to všechno spolu souvisí.. Už opět sportuji, tak 3x 4x týdne, únava je lepší... Ale nevím jak třeba na váhu. Na objem šlo něco dolů, váha nic moc. stravu se také snažím držet a velmi se přemáhám nejisté sladké.. - ta zeme mi asi hodně chybí. Jenže jak na to? Máš nějakou radu na to, jak poznat co správně posílit, nebo kde ubrat.. ? Co je vyčerpané, kde je přemira něčeho? Zřejmě to mám před sebou, ale nevidím. Dekuji A..

Vanda

# Zasláno: 14.3.2010 20:49 
Odpovědět 

Angelo,
dalo by se usoudit při změně situace, jaké působí aktuální energie na nebi. Tj. pokud víš období, kdy se rozvezly zdravotní potíže, tak se podívat, jaké byly v té době energie na nebi a jak pasovaly k tvé energetické matrici. Taky by mohlo pomoct, v jakém věku to začalo, protože určité energie působí více v určitém věku.

Pak bych se docela pragmaticky dívala kolem sebe, co se změnilo v době před projevením zdravotních potíži. Bydliště, práce, vytížení v práci, rodinné vazby....

No a potom, taky může být potíž, že jak přibývají roky, tak člověk jednoduše nevydrží tolik, co byl zvyklý dřív, tj. dříve nebo později každý zjistí, pokud byl zvyklý trvale fungovat na 120 % a o dobíjení baterek se nestarat, že už to najednou nejde.

Zajíc MilenaP
člen

# Zasláno: 14.3.2010 22:19 
Odpovědět 

Angelo,
jinde píšeš o únavě. Jak čtu výše, že v r. 93 jsi žila na Mallorce. To bych se ani nedivila, vždyť je Ti dnes tak kolem 2000 let

Angela
člen

# Zasláno: 15.3.2010 21:30 
Odpovědět 

Vanda

Vando, díky... Je to všechno se vším, vlastně všechny 3 odstavce sedí. Dělo se hodně, na všech frontách.
A já myslela, že problémy usilovně, tréninkem vyženu z těla. Naposledy jsem ve 2006 odběhla maraton. Ale pak tělo začlo stávkovat definitivně... No a teď je téměř klid, stresu je stále dost, ale v podstatě jen na pracovní frontě.. Spíš teď hledám cestu ven, jak tělo navrátit do dobrého stavu.. Pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju..šlechtic plané jabloně, furt se hrabu v zahoně. :-) Skoro tak, až na ty jabloně a záhony..
A pokroky jsou, to ne že ne...

Vanda

# Zasláno: 15.3.2010 21:44 
Odpovědět 

to mi připomíná kamarádku, která se takhle rozsypala zdravoně cca taky před třemi lety. Krátce předtím byla na vyšetření za naší společnou kamarádkou doktrorkou západní i čínské medicíny, která jí na všech drahách naměřila totální energetický propad. Říká jí - co blbneš, seš na rozsypání, a ona na to, jsem fit a zdravá jak řípa.
Za pár týdnů onemocněla, imunita v háji, alergie, zápaly plic, a trvalo to měsíce, než se vyhrabala z potíží.
Zajímavé je, že následně se objevily potíže i v jiných životních oblastech a ukázalo se, že přestože kamarádka o nich nevěděla, už fungovaly v době, kdy se navenek ještě nic nedělo a zřejmě s tou vycucanou energií souvisely.
No má to dobrý konec, už zase ty maratony jezdí.

Angela
člen

# Zasláno: 15.3.2010 22:04 
Odpovědět 

já, už konečně také tu hodku vydržím, ale už to není nadoraz. Hlidam takovou frekvenci, jedu nebo běžím pomalu.. Také už půl roku docela dobre spím..A doufám v dobrý konec na všech frontách.. přesně za 14 dní se chystám konečně na laparoskopii.. No, měla jsem strach - taky jsem si v prošlých letech prodělala několik zápalů plic. Tak se mi do toho nechtělo..

radkas
člen

# Zasláno: 18.3.2010 14:04  - Změnil/a: radkas
Odpovědět 

Ja bych nevylucovala, ze jde o candidu. Diky zivotnimu stylu ji ma velke procento obyvatel. Ono se da rict, ze ji ma v sobe, minimalne v nepatrnem mnozstvi, kazdy. Ale dokud to telo ma pod kontrolou, je to ok. Horsi je, kdyz ji diky spatne strave rozjedeme. Nejradeji ma cukr a sladke obecne, to si pak clovek mysli, ze ma chut na sladke a ve skutecnosti je to o tom, ze ta potvora vyzaduje sladke a nas nuti sladke si vzit a to tak neodbytne, ze to opravdu "az boli"... .
Nahodne info o candide napr. tady...
http://candida.inetcz.com/search.php?rsvelikost=sa b&rstext=all-phpRS-all&rstema=28&stromhlmenu

Jestli v tele je nebo neni, a jak moc premnozena, lze zjistit z krve.

Drzim palce v boji, candidy se da zbavit dost tezko, ale pokud se stane clovek disciplinovany, jde to. Udajne ji lze dostat pod kontrolu pres koloidni stribro, pusty, MMS (otazka je, nakolik je MMS bezpecne... chce to nejdriv hodne prostudovat nez to jeden polkne).

Turnovský

# Zasláno: 18.3.2010 22:32 
Odpovědět 

radkas

koloidni stribro prodava moje zena a to CERTIFIKOVANE
vetsinou se po eshopech prodav anecertifikovane
to jen kdyby mel nekdo zajem

radkas
člen

# Zasláno: 19.3.2010 08:28 
Odpovědět 

No vidite, tak ta by k tomu mohla rict sve

Zajíc MilenaP
člen

# Zasláno: 19.3.2010 15:04  - Změnil/a: Zajíc MilenaP
Odpovědět 

Radkas
má dcera měla hodně rozběhlou Candidu. Zasáhlo jí to vaječníky a měla jít na operaci - prostě chtěli jí vzít všechno. Dobře to dopadlo. Díky Pavlovi T, Jiřímu Nitschemu a Mudr. Růžičkovi.
Jenže Candida má tendeci NEVYJÍT z těla ven. Zabírá na ní Fungilen, jen je jej třeba kapat a kapat. Dá to chilku pokoj, ale asi za 3 měsíce se to objeví jako svědění zas.
Docela je i možné, že pochva ženy reaguje na mužské spermie.
URL

radkas
člen

# Zasláno: 19.3.2010 17:50 
Odpovědět 

Tak hlavne, ze to u Tve dcery dobre dopadlo! Ja candidu nemam, nedavno jsem si delala par testu, vcetne testu na candidu. Takze jsem se o lecbu nikdy az tak nezajimala. Akorat, ze vzhledem k mym zajmuma zivotnimu stylu jsem mela moznost i sledovat pribeh muze s candidou a ten na ni tedy sel pres pusty a coloidni stribro. Vim, ze to v tu dobu dostal pod kontrolu. A take vim, ze to byl beh na dlouhou trat. Jak to ma ted, to nevim.Ja pres candidu odbornik urcite nejsem, jen jsem chtela napsat, ze ty priznaky by mohly na candidu ukazovat.

Zajíc MilenaP
člen

# Zasláno: 19.3.2010 19:44 
Odpovědět 

Radkas,
aby se Candida rozběhla, je třeba žít nezdravě. Cukry, pivo, víno, bůčky, sladkosti, slazené minerálky - hlavně vše, co obsahuje a podpoří bujení kvasinek.
Každý máme v sobě Candidu, jenže, pokud je imunita na 100%, tak se nic neděje.

virgo63
člen

# Zasláno: 19.3.2010 20:07 
Odpovědět 

Mileno, jak jsi zde jmenovala Fungilen, tak jsem si vzpomněla, že na stránkách u Patakyů ochotně radí Martin Kolár co a jak s duhovými elixíry. Zrovna Fungilen, Detoxilen, Fructavit a Imunex jsou jeho "majstrštyky", tvrdí, že pomůžou skoro od všeho. Tedy samozřejmě i s náležitou úpravou stravy.
Na diskuzi jsou mraky dotazů, vyhledávat se dá jednoduše. Tak jestli má někdo zájem, dávám odkaz:

http://www.patakyovi.cz/diskuse.php

radkas
člen

# Zasláno: 19.3.2010 20:30 
Odpovědět 

Radkas,
aby se Candida rozběhla, je třeba žít nezdravě. Cukry, pivo, víno, bůčky, sladkosti, slazené minerálky - hlavně vše, co obsahuje a podpoří bujení kvasinek.
Každý máme v sobě Candidu, jenže, pokud je imunita na 100%, tak se nic neděje.

Jo, jo, tyhle informace o ni vim taky, tak snad jsme Angele trosku pomohli.

Angela
člen

# Zasláno: 19.3.2010 23:07 
Odpovědět 

Ahoj všem takhle při začínajícím víkendu!
Díky za reakce, ani jsem netušila, co moje zmínka o nemocí vyvolá.. Já toto spíš k původnímu tématu - k narušené rovnováze..
Nicméně - Radko, při takto vleklých trápení jsem narazila i na téma candidy. Jinak cca ve 25 , 2 roky po nástupu do práce - jsem se horlivou prací (přišla jsem ráno v 7 odcházela často po půlnoci) dobrala nejen brzkého povýšení v práci, ale i k celkovému tělesnému vyčerpání - doktoři zjistili vysoké hodnoty EB viru, a já poprvé na čas zalehla. Tenkrát jsem dostávala vitamínové injekce. Teď se přidaly plicní chlamydiie - i když teď už je to prý ok..
Jinak co se týká stravy, ano sladké je moje jediná slabost z pohledu přijímaní jedů do těla. Teda, alespoň pokud jsem si vědoma.
Na druhou stranu můj bratr ( výkonnostní sportovec), ten snad už vůbec nehřeší - ten ani alkohol nikdy nepil, stravuje se velmi zdravě - je na tom velmi podobně.. Právě teď už 2 měsíce nic nemůže dělat - neustále zvýšená teplota vysoké jaterní testy.. Je velmi štíhlý, ale také přibírá. Jen je ještě víc disciplinovaný.
Společné další naše znaky - vysoce stresující zaměstnání. V práci od nevidím do nevidím. On vlastní výrobní podnik v oblasti strojírenství - no a krize jej postihla velmi, balancuje v boji o přežití. Nefnuká, snaží se.. Oba cítíme velkou zodpovědnost za lidi, kteří pro nás pracují.
Mě toto téma právě zaujalo - protože tam vidím jiste predispozice, možná i rodinné zatížení - jiste celkové oslabení živlu země, výrazný jang...

Jinak opravdu díky všem - rada, a dobrá rada - to je to nedražší na světě ( pamatujte na pohádku Třetí princ..)

Angela
člen

# Zasláno: 19.3.2010 23:11 
Odpovědět 

Koukám že vždy semelu páté přes deváté a stejně něco vypadne.. Radko, candida se díky bohu neprokázala..

Zajíc MilenaP
člen

# Zasláno: 19.3.2010 23:37 
Odpovědět 

Virgo,
Fungilen patří do 3 duhových elexírů, které vyrábí Herba Vitalis. Majitel obchodu s tím léčí všechno.
Odzkoušela jsem výrobky věechny. Na detoxikaci je nejlepší Enterosgel
URL
další elexíry jsou na tu Candidu ( to je ten výborný Fungilen ) a Fruktavit - nevím, nevím, moc energie mi nedodal. To už byl lepší zázvor v medu, nebo z něj uvařený čaj.

radkas
člen

# Zasláno: 20.3.2010 00:04 
Odpovědět 

Angelo, candida je jen jedna z moznosti, samozrejme. Podle toho, co jsi psala mi to na ni sedelo, ale jinak to muze byt samozrejme kde co. A psychika bude hrat samozrejme neposledni roli. Ono takhle od stolu tezko odhadnem, co to muze nebo nemuze byt, muzem maximalne hazet "neco do placu". Ale vypada to, ze tim smerem, ktery jsem nacrtla, mas o svem zdravi celkem jasno, tak nezbyva, nez patrat dal. Kdyby me jeste neco napadlo, tak to sem zase hodim . I kdyz si myslim, ze ty stresy udelaji sve, a kazdeho muzou vychylit trosku jinak. Alepon s mym fyzickym telem umi moje psychika cvicit lip nez s nejlepsim trenerem .

virgo63
člen

# Zasláno: 20.3.2010 00:12 
Odpovědět 

Zajíc MilenaP
Ale to já všechno vím. Taky je mám odzkoušené.

Jen jsem sem chtěla dát odkaz, kdyby někdo potřeboval zdravotní rady přímo od výrobce (tedy vlastně ne od výrobce-to dělá Herba Vitalis), ale od autora těch směsí elixírů M. Kolára. On tam odpovídá na všelijaké dotazy, doporučí dávkování, co je na co vhodné atd. Občas si tam čtu.

Angela
člen

# Zasláno: 20.3.2010 00:14 
Odpovědět 

radkas
tak tak...:-)
Ono ale když si precteš něco o chlamydiich, tak také nic moc. Hlavně až donedávna se nevědělo, že existují i jiné varianty. Např. právě plicní chlamydie..
Breberka jako breberka. Když se přemnozí, je to průšvih.. kdo má nějakým způsobem narušenou rovnováhu,to odskáče ..
Dobrou

radkas
člen

# Zasláno: 20.3.2010 08:07 
Odpovědět 

Jo,jo, chlamydiie jsou take potvory. A co teprve borelie... vim, vim, v loni v lete me nakazilo infikovane kliste, malicko chlamydii se taky prokazalo (pry taky zhruba z leta), proto jsem tak trochu v obraze a proto mam za sebou i nejake testy. Jeste, ze moje zivotosprava je spis lepsi nez horsi , je to znat. Delam mozne nemozne, abych se ted potvor borelickych zbavila. Bohuzel jedna s variant je, ze uz se jich nezbavim. Ale ja jsem bojovnice , 26.3. budu mit nove vysledky krve, tak uvidime, jak jsem s nima od minule zamavala... i kdyz, co si budem povidat, oni ty testy zas tak stoprocentne prukazny nejsou. Ale hlavne, ze se od jisty doby citim dobre, to je pro me podstatny.
Dobre rano

Angela
člen

# Zasláno: 20.3.2010 08:30 
Odpovědět 

radkas

jj, u mne se take točí vše k lepšímu jak se zdá.. Tedy alespoň co se únavy a infekce týká.

..určitě se toho zbavíš, i já.. jsem si jistá. Máme podobný přístup.
Dlouho jsem to ingorovala a přemáhala, pak mě to přemohlo, pak jsem srovnala skóre a teď mám dokonce více ze hry a je jen otázkou času, kdy příjdou góly do protivníkovi sítě:-)

Zlata
člen

# Zasláno: 20.3.2010 09:08 
Odpovědět 

Angela

Jak jsi na tom v radixu s vodními znameními a planetami? Já mám cukr zafixován ve spojitosti s vodou.

Milan Zahradník

# Zasláno: 20.3.2010 09:15 
Odpovědět 

Dobré ráno, dámy a pánové.

Také si sem písnu svou domněnku.
Nemoci nevznikají z toho co jíme, ale z toho jací jsme. Podle toho také jíme. To, co a jak jíme je projevem naší povahy. Nemoci jsou projevem naší povahy. Pokud onemocní naše pohlavní orgány je to projev nesprávného názoru na (opačné) pohlaví, sexualitu, erotiku, vztahy - "mezipohlavní" vztahy. Tělo nás upozorňuje, že náš názor na ženskost či mužskost není správný...

neo
člen

# Zasláno: 20.3.2010 09:57 
Odpovědět 

Milane

jak pak chceš vysvětlit nemoci kdy ještě povaha lidí je v plenkách u miminek a dětí ... .

Jak takto ošetříš nemoci z povolání, nemoci ze stárnutí, infekční nemoci, genetické nemoci ... .

Jen část nemocí má psychické pozadí, blokace, traumata jež pak podmíní náš přístup a chuť k životu a tím i tělu a jídlu ... .

Jídlo hodně ovlivňuje aktuální civilizační stav ... .

Nemoci většinou propuknou do otevřené formy, splněním několika vlivů či podmínek.
Stresem oslabené tělo, imunita, nezdravá výživa, část roku, genetická stavba, situace v rodině ... .

Povaha s tím má společné jen část :-)

Angela
člen

# Zasláno: 20.3.2010 10:22 
Odpovědět 

Zlata

voda ani ťuk :-)

teda až černou lunu ve štíru con vertex.. a narvaný 12. dům

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď
Tučné písmo  Kurzíva  Podtržení  Image Link  URL Link  ... zakázat smajly

Napište číslem součet 3+5

Přihlašujte se s malým počátečním písmenkem.
Příklad: do políčka jméno, napíšete "péťa", přihlásí to nick "Péťa".
» jméno  » Heslo 

Vyplňte prosím jméno. Pokud nejste registrovaný uživatel, napište pouze jméno bez hesla.
Když nenapíšete žádné jméno, doplní se automaticky univerzální "zapomněl/a na jméno".

Astrologické forum / Různé / Čínské prvky - pro Vandu a ostatní