Domů - Statistika - Registrace - Hledat - | Texty | Galerie | Návod | Zachráněné |Astrologické stránky
Astrologické forum / Různé / Shanim knihy
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 17:11 
Odpovědět 

Dobry den, neuspesne uz nejakou dobu shanim ASTROLOGICKE DOMY od Howard Sasportas, dale KNIHA ZATMENI od Ovason David, POHLED DO TAJU ASTROLOGIE od Grumlik Josef Dr., SATURN -NOVY POHLED NA STAREHO DABLA od Greeneova Liz, DUSE A VESMIR od Greeneova Liz.

Pokud mate nekdo z techto knih dvakrat a nebo je uz z nejakeho duvodu nechcete a jsou v zachovalem stavu, rada je od vas odkoupim. A nebo jestli nevite, kde jinde bych je mohla sehnat. Diky vsem, moje adresa je radkasenk@seznam.cz

Dagmar
člen

# Zasláno: 22.5.2009 20:37 
Odpovědět 

a dívala ses ve vyhledávači?
mně třeba vyjelo tohle
http://www.poznani-knihy.cz/detail/7/12007/sasport as-howard-planety-a-znameni-v-domech-horoskopu
http://www.neoluxor.cz/knihy/duchovni-nauky/esoter ika-astrologie-okultismus/planety-a-znameni-v-dome ch-horoskopu-d3t113595
a mnoho dalších...
sasportas by se možná sehnat dal.

radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 20:54 
Odpovědět 

Dekuji za zajem. Divala, nikde nemaji. Prave ten Sasportas se sehnat neda vubec nikde. O toho mi jde uplne nejvic. Projela jsem kde co, ale vsude je jen ta kniha Planety a znameni v domech. Tu uz mam, a je vyborna, proto bych chtela i tu druhou Astrologicke domy a ascendent. V ruznych knihkupectvi online jsem si alespon zadala, ze kdyz kniha bude, ze mi daji vedet... tak snad se dockam. No, ono je i blby, kdyz prijde jedna kniha a platim i postovne i balne. Pak druha kniha a zase k tomu postovne a balne.... ale jasny, ze pokud tu knihu hodne chci, tak to objetuju, coz ohledne Sasportase bych objetovala moc rada, ale fakt ji nemuzu nikde objevit. Kazdopadne diky moc

Majka

# Zasláno: 22.5.2009 21:13 
Odpovědět 

Sasportase jsem před pár měsící kupovala, tužím, že v knihkupectví Dobrovského a taky jsem ho nedávno viděla tam a také v knihkupectví Barvič a Novotný. V Brně, ale věřím, že ho mají v nabídce i v jiných městech.

Milena

# Zasláno: 22.5.2009 21:39 
Odpovědět 

Pozoruhodné knihy - tady Sasportase mají
http://www.pknihy.cz/cze/shopping-basket_f/?&gid=0 02155&action=1

Milena

# Zasláno: 22.5.2009 21:49 
Odpovědět 

Praha - 6 u pana Jelínka je Sasportas taky :
http://www.osud.cz/hledajici/detail.php?id=1848&ac tion=kniha&ssearch=sasportas

radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 23:22 
Odpovědět 

Mileno, diky, vim, ze v nabidce knihu maji, ale ted momentalne neni na sklade.

radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 23:23 
Odpovědět 

To stejne v Osud.cz. Taky neni na sklade...

radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 23:26 
Odpovědět 

Tyhle obchody na netu mam opravdu zbehle, fyzicke obchody jako knihkupectvi Dobrovskeho a Barvic a Novotny neznam. U nas ve meste neni. Ale mrknu, jestli ty Tvoje typy nemaji i obchod on-line. Kazdopadne, kdyz jsem knihu zadala na netu, net mi nevyhledal nic. Holky diky moc!

radkas
člen

# Zasláno: 22.5.2009 23:53 
Odpovědět 

Tak to vypada, ze Barvic a Novotny ma pekne stranky, kde se muzu i zeptat na dostupnost knihy. Tak to by bylo super, jestli by meli a byli by mi ochotni knihu popr. knihy poslat. Ja mam Brno 300 km daleko, takze ja jedine ta posta. Diky za tip

Věra
člen

# Zasláno: 23.5.2009 00:03 
Odpovědět 

radkas
No, občas zajdu do Luxoru, do knih v Arkádách na Praze 4 a tak různě a se všema se setkávám, až jsem se divila, že ještě jsou na pultě. Takže v Praze při troše hledání...jsou k mání. Třeba v Celetné ul. U Dobry, tam mívají hodně. Tak lovu zdar

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 00:30 
Odpovědět 

Jo, jo, jenze ja bych se v Praze urcite ztratila, Prahu vubec neznam... radsi bych postou... vsak uvidim, diky

Věra
člen

# Zasláno: 23.5.2009 11:38 
Odpovědět 

radkas
Praha je jen velká vesnice - ale krade se tu, bacha
Jinak ten neeeejjjjvvvěěětttšššíííí barák s knihama ve Střední Evropě je uprostřed Václavského náměstí - LUXOR; Další knihkupectví máš dole na můstku - vedle Bati, Další, když popojdeš kousek dál do Celetné ul - to je jedna odbočka vedle Týnského chrámu na Staroměstském nám. a pokud budeš chtít, až se podíváš - to je U Dobry, tak o pár kroků dál vležeš do metra "B" a popojedeš třeba na Anděl a Tam v nákupním centru je Další kniha.
V Černé Labuti Na Poříčí - kousek od zastávky Busů Na Florenci se dá taky krásně utrácet.

Krásný výlet, zážitky a ještě knihy s sebou do vlaku či busu na cestu domů, no neber to? Ale věci jenom do ledvinky na břicho a pod tričko!!!! To rovnou varuju!

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 11:53 
Odpovědět 

Tak si predstavte, ted jsem volala do Barvic a Novotny a nadiktovala jsem mu vsechny tituly, co jsem tu napsala a nemaji ani jednu. Ze pry jsou dva az tri roky rozebrane.... a pokud si dobre vzpominam, tak v Celetne uz jsem taky hledala pres net a taky neuspesne... . Ty knihy jsou opravdu rozebrane, od Sasporas maji jen ty Planety a znameni v domech... tak tu knihu Astologicke domy a ascendent jsi Majko videt nemohla, protoze uz ji tam dva roky nemeli..

Tak jeste je nadeje u toho Dobrovskeho... zkusim na ne sehnat cislo a zavolat tam

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 12:00 
Odpovědět 

Tak ted jsem volala do Brna do knihkupectvi Dobrovskeho a tam ty knihy pry nikdy nemeli, nemaji je vubec evidovane....

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 12:08 
Odpovědět 

A Luxor taky nema...

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 12:08 
Odpovědět 

Ja myslim, ze jedine nejaky antikvariaty, knihkupectvi jsou beznadejna...

Milena

# Zasláno: 23.5.2009 13:10 
Odpovědět 

Radkas,

chcete - li opravdu dobré knihy o astrologii, mohu Vám doporučit ty, které mají v knihkupectví Bhakti - v Uh. Hradišti - dobírkou lze nakupovat. Ty, které sháníte tam nejsou, ale mají :

1) Astrologie a psychologie - Meyer Hermann
2) Astrologie a sebepoznání - Goese T. H.
3) Encyklopedie západní astrologie - Špůrek M.
4) Hovory o astrologii - Špůrek M
5) Indická astrologie - Špůrek Milan
6) Moderní astrologie a hermetika I. - Frank Jan
7) Moderní astrologie a hermetika II. - Frank Jan
8) Praktická astrologie - Kefer Jan

To by Vám posloužilo víc, než "astrologické kuchařky, které sháníte.
http://vltava2000.cz/bhakti/fulltext.asp?strName=a strologie&strCreatorName=&curPriceFrom=0&curPriceT o=0&lngPage=1&lngOrderingItemID=1

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 13:15 
Odpovědět 

Dekuji, urcite na to mrknu

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 13:17 
Odpovědět 

Koukam, ze knihkupectvi je tam zruseno, tak snad online funguji

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 13:20 
Odpovědět 

Je pravda, ze aktivne s astrologii teprve zacinam (i kdyz uz me fascinuje od 11-ti let), ale ten Sasportas mi pripada fakt vybornej. Vy s nim mate, Mileno, nejakou spatnou zkusenost? Jinak budu urcite rada za kazdou radu, jak do taju astrologie co nejlepe proniknout

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 13:25 
Odpovědět 

Astrologie a sebepoznani jsem si objednala minuly tyden, mela by v pondeli dorazit. Akorat me zarazi, proc bych si mela kupovat Indickou astrologii?? Jsme preci v Cechach? Neberte to jako utok, opravdu me to zajima.

Milena

# Zasláno: 23.5.2009 15:02 
Odpovědět 

Radkas,
Knihkupectví - prodejna je zrušena, internet. knihkupectví funguje. Špůrka a Indic. astrologii jsem uvedla pro Váš hlubší přehled.
Některé dobré knihy R. Starého jsou volně ke stažení na internetu. Jsou tam 3. Dám odkaz. Jsou to tyto:
Aktuálně: Kniha R. Starého Potíže s hlubinnou psychologií ke stažení zde. Aktuálně: Kniha R. Starého Filmová hermeneutika ke stažení zde. Aktuálně: Samostatně publikované statě R. Starého ke stažení zde.
http://www.sagittarius-rs.cz/

Milena

# Zasláno: 23.5.2009 15:23 
Odpovědět 

Ještě si volně stáhněte :

V. Roučka: Písemný kurs astrologický
Jedna z nejlepších českých učebnic astrologie, která nikdy nevyšla tiskem!
Díl I.
Díl II.
Díl III.
http://www.astroweb.cz/index.php?page=3&cat=28

Dagmar
člen

# Zasláno: 23.5.2009 19:45 
Odpovědět 

To by Vám posloužilo víc, než "astrologické kuchařky, které sháníte.
Mileno to je věc názoru, já osobně nedám na Sasportase dopustit, to samé Grennová.
Pokud Radka vniká teprve do tajů - i když knihy od Špůrka jsou velmi zajímavé - myslím že v tomto směru by jí mnoho nepřinesly, snad později.

Pokud jsi Radko začátečník, zcela určitě se pokus sehnat Tatjana Husek Goese - Astrologie a sebepoznání.

radkas
člen

# Zasláno: 23.5.2009 21:11 
Odpovědět 

Vy jste na me tady vsechny tak hodne . Diky moc za zajem. Jsem rada za kazde doporuceni, urcite se na vsechno mrknu, popripade odlozim na pozdeji, ale je urcite dobre mit dobre veci stahnute.
Dagmar, diky za tip, Astrologie a sebepoznani k sehnani je, uz jsem si ji minuly tyden objednala, tak se tesim, az dorazi. Me se Sasportas libi opravdu moc, hodne veci jsem v jeho pojeti pochopila. Greeneova se mi taky libi. Jeste jednou diky vsem

Dagmar
člen

# Zasláno: 23.5.2009 23:35 
Odpovědět 

radkas
jasně, kdybys cokoliv potřebovala, jsme tady, budeme rád,i když sem budeš chodit.
Potom napiš jak se ti Goese líbila.

radkas
člen

# Zasláno: 24.5.2009 09:39 
Odpovědět 

Dagmar, diky, urcite dam vedet. Schazite se jeste v jinych diskusich, kde by se dalo dozvedet vice ohledne astrologie?

Jaroslav
člen

# Zasláno: 2.6.2009 18:46 
Odpovědět 

Škoda, nedávno Sasportase aj. nabízeli na Aukru:

http://shopy.aukro.cz/item624305944_pohled_do_taju _astrologie_2_knihy.html

Zkuste to tam sledovat, třeba se podaří.

radkas
člen

# Zasláno: 2.6.2009 20:18 
Odpovědět 

Dekuji za upozorneni. Na Aukro jsem se taky nedavno divala, tak jsem to musela minout . Ted jsem narazila na dva bazary online, tak sleduju. Jinak ted ctu tu knihu Astrologie a sebepoznani od Tatjany Goese, a musim rict, ze je taky dobra. Ukazuje astrologii zase trosku z jine stranky nez Sasportas, coz je super. Libi se mi vnimat astrologii z vicero hledisek.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučné písmo  Kurzíva  Podtržení  Image Link  URL Link  ... zakázat smajly

Napište číslem součet 3+5

Přihlašujte se s malým počátečním písmenkem.
Příklad: do políčka jméno, napíšete "péťa", přihlásí to nick "Péťa".
» jméno  » Heslo 

Vyplňte prosím jméno. Pokud nejste registrovaný uživatel, napište pouze jméno bez hesla.
Když nenapíšete žádné jméno, doplní se automaticky univerzální "zapomněl/a na jméno".

Astrologické forum / Různé / Shanim knihy