Domů - Statistika - Registrace - Hledat - | Texty | Galerie | Návod | Zachráněné |Astrologické stránky
Astrologické forum / Rozbory horoskopů / Probouzení-poznání sebe sama
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
fialka
člen

# Zasláno: 5.6.2009 09:35 

radkas
Ahoj!
Moc děkuji

fialka
člen

# Zasláno: 5.6.2009 09:49 

Kveta
Ahoj!
Asi ano,pravděpodobně jsem se postavila do role mužské,ale řekla bych i ženské,zařizuji všechno,protože choť nemá čas.Musím se opakovat,nechápu to,protože realita je pro mě dost po mém uvědomění si a zvážení situace dost hustá a už ůnavná,stále se tvářit,že se nic neděje.Velmi bych chtěla žít v lásce a porozumnění,ale to tu nenacházím,už nějáký ten rok.No jo,jak se to říká?Co sis vybrala to máš!Jak mi řekl můj táta,koho sis vzala s tím taky zůstaneš!
Ten čas narození,myslím,že tak opravdu je.Jinak jsem tady už něco napsala a je tam řečeno i k tomu co jsi mi psala.Tak zatím

virgo63
člen

# Zasláno: 5.6.2009 11:10 

fialka
Ahoj Fialko,
tak to tady čtu a vidím několik společných věcí se mnou. Neptun ve Štíru ve IV. domě, Mars ve IV. (ale ve Vahách), opo Sl-Lu, dále Pl, Ur v Panně. Navíc, a to je pro mne důležité - jsi životní pětka (32/5) jako já. Astrologii nehovím, baví mě numerologie.
A víš co je mottem pětky? Vyrovnat se s problémem zvaným svoboda a kázeň. Ta kázeň, podle toho co píšeš, Ti byla vštěpována celé mládí a asi jsi ji i dodržovala, tu už máš asi nastudovanou dobře, jen co je pravda, viď? No a teď je tu takový přelom, kdy se ke slovu dostává touha po svobodě. Taky mě to bacilo kolem té čtyřicítky.
Jojo, Ty umíš být samostatná, všechno zařídíš, postaráš se... Bodejť by ne, když máš den narození 1! Ale tato samostatnost u Tebe byla asi v životě potlačována. Jedináček, o kterého se rodiče trochu bojí a připravují mu cestičku podle jejich představ? Jestlipak jsi měla čas se v mládí trochu "vyřádit"? Myslím s kluky a tak? Máš silný cit pro rodinu, ale tak trochu sis ji možná zidealizovala. Jenže rodina, to je taková bojovka, víš? Neznám rodinu, kde by to bylo bez vývoje, ono to nejde pořád v klidu a jen podle Tvých představ. Prostě někdy je to boj, po kterém přijde mír. Ovšem vztah bez komunikace nefunguje.

Taky mi dlouho trvalo, než jsem si uvědomila, že svobodu může člověk pocítit i ve svazku. A jak píše Vanda, když budeš moc tlačit, ten druhý se zákonitě bude odtahovat.
Zajímavý je ten Neptun ve IV. - on asi má skutečně vztah k tomu alkoholu. I u nás v rodině toto téma je, ovšem tak trochu z druhé strany. Uchopit, pochopit, přijmout. Tak radí různé poučky pro problémy... Jdeš správným směrem, věřím, že odpovědi na svoje otázky brzy dostaneš. Vždyť i rovinu odhodlání máš ve své numerologické mřížce silnou! Držím Ti palce
Určitě ale nepal mosty dřív, než přejdeš na druhou stranu!

Měj se fajn a nebuď smutná...

lenka-s

# Zasláno: 5.6.2009 17:35 

Fialko, jak se tak dívám, ony ty problémy ve Vasem vztahu jsou videt i ve Vasem progresivním kompozitu. Máte v nem opozici Mars – Saturn aktuálne a dlouhodobe rozlozenou mezi domy 12. a 6., to je vycerpávající konstelace, která odebírá vztahu spoustu energie. Je tam mnoho potlacené, nevyjádrené (mimo jiné treba i sexuální) energie, hnevu, emocí, spousta nevysloveného, frustrace, atd. Kazdodenní zivot a tvrdá realita vztah neustále nabourávají a stresují. Jeden ze vztahu muze mít pocit, ze je tím druhým prílis kontrolován a pred tvrdou a nudnou kazdodenní realitou muze unikat a uchylovat se treba ke sklence alkoholu (Mars v 12). Neptun Vám pred nedávnem vstoupil do 1. domu, to by mohlo naznacovat deziluzi, zklamání z toho, ze veci nejsou jaké by mely být, také i ten alkoholismus, muzete mít pocit, ze Vám ujízdí poslední vlak a ze zatímco Vy trpíte, ostatní páry na svete si uzívají. Luna v opozici na Pluto znamená dusnou emocionální atmosféru, mocenské boje, Luna opozice Uran mezi domy 5 a 11: emocionální odcizení, jeden chce ze vztahu odejít a touzí zoufale získat svou svobodu, je to klasický aspekt rozpadu vztahu.

Na druhé strane, máte v pr. kompozitu dlouhodobe Saturn trin Venuse a to je podle mne duvod, proc i pres vsechny nesnáze, které popisujete, tento vztah zatím drzí pohromade. On Saturn se prílis neslucuje s romantikou, ale pojí lidi dohromady a to po dlouhý cas. Pri tomto aspektu lidi mají tendenci brát jeden druhého jako jistého a lásku prílis neukazovat, coz ale neznamená, ze tam ta láska není! Je mozné, ze máte jeden druhého stále jeste rád, alespon v hloubi duse? To je recnická otázka, jedna z mnoha tech, na které si budete muset odpovedet, pokud se budete chtít dobrat nejakého definitivního záveru. Mars sextil Venuse je sice také pekný aspekt, ale sextily vyjadrují spíse prílezitosti, potenciální energii, která funguje spís jako lákadlo nez jako opravdová opora v prípade, ze vztah nemá pevný základ.

Kdyz nejaký cas pockáte, tak Luna unikne ze sevrení Pluta a Urana a ono napetí co Vám popisuji nahore se ponekud uvolní. Zádná velká romantická hitparáda to taky nebude, protoze Luna prejde z 5. domu, ve kterém je jí pomerne príjemne, do pragmatického 6. domu., kde se dostane do konjunkce se Saturnem, do opozice na Mars, ale na druhé strane do trinu na Venusi. Co s tím vsím? Rekla bych to takhle: ten vztah se muze rozbít, ale kdyz prihlédnu k tomu trinu Saturna a Venuse, tak jsou tam známky i toho, ze byste i pres vsechny obtíze mohli zustat pospolu. Zkuste prozkoumat, co presne k manzelovi cítíte! Kazdopádne at uz prijmete jakékoliv rozhodnutí, preji Vám, aby prineslo klid v mysli a na dusi.

fialka
člen

# Zasláno: 5.6.2009 23:11 

virgo63
MOc Tě zdravím kočičko
Ani nevíš co jsem měla dnes za den,hrůza,ale takové očas bývají,smutné a ke všemu se nedaří.
V celku máš pravdu,ale už jsem unavená a myslím,že moc.Já taky laškovala s numerologií,ale jen na okraj.Vím,že jsem byla č.8 a po nar. jsemč.9.Znamená to tedy,že si budu třídit co si dál ponesu a co ne.Co budu chtít a co už ne.Zajímavé je že i můj choť.Víš nezdá se mi,ale to je samozřejmě z mého pohledu,že už dávno,troufám si říct,tak min.rok na něho netlačím,ale tím hůř,mám silný pocit,že musím pryč a to nevím jestli něco zmnění.Možná moje obavy,jenže to se ze mě stane smutná duše bloudící ve svých snech.Ach jo.

fialka
člen

# Zasláno: 5.6.2009 23:21 

lenka-s
Milá beruško,jsem moc ráda,že jste to tak napsala,protože je to tak fakt přesné,jak to cítím,dnes mi ale fakt hvězdičky nepřejí a jsem moc smutná,úplně ze všeho a tak nevímJe tu taky ten mužco si s ním píšu,ale dnes nejsem schopná k tomu se víc vyjádřit.Manžela mám jistě ráda ale on je neustále agresivní,i když vidím,že se trochu snaží,nejhorší je,že to v sobě cítím,že už nechci.Tak nevímTen on.je nar.30.601969.hod.nevím,jestli Vám to něco ke mě řekne,budu ráda,za jiný pohled,ale já jsem dnes bez chutě a vůně.Smutnale Tobě moc díky,ani nevíš,jak mi moc všichni pomáháte.Pa

lenka-s

# Zasláno: 6.6.2009 14:19 

Fialko, jeste mne napadá, ze za pár mesícu se Luna ve Vasem progresivním kompozitu odkutálí z konjunkce s Chironem a z onech uz zminovaných opozic Pluta a Urana. Ona ta opozice na Urana má nyní celkem presný orbis, ale pokud byste vydrzela jeste takového pul roku, tak onen plutonický klaustrofobní stav "kdo z koho" a ta uranská horská dráha by se mohly zmírnit. Luna se zacne pomalu dostávat do trinu s Venusí, coz by mohlo znamenat urcité zkonejsení zjitrených emocí obou clenu páru a navíc vstoupí do 6. domu, coz by mohlo znacit, ze budete schopni zaujmout pragmatický postoj a rozhodnout se klidne, bez prehnaného sentimentu co a jak bude dál a zacít podnikat praktické kroky k náprave situace jako takové. Luna se ted nachází na posledních stupních Ryb, za pul roku uz bude v Beranu, to by mohlo znamenat, ze Vase energie jako clenu páru bude zamerena více navenek nez dovnitr jako tomu bylo doposud, smerem k novým projektum ci zacátkum. Nového mládence necháme stranou do té doby nez Vase manzelství rekne svoje poslední slovo!

fialka
člen

# Zasláno: 9.6.2009 11:14 

lenka-s
Milá Lenko!Musím říct,že si velmi vážím toho,že jste mi věnovala svůj čas a pěkně mě rozpitvala.Opravdu je to tak jak jste mi napsala.Trochu jsem se o tom ještě diskutovala se svojí známou,ona se také zabývá astrologií,ale ona je toho názoru,samozřejmě,že já si stejně udělám vše podle svého rozhodnutí,už jsem taková,dnes už ano,a pokud mi to řekne srdíčko a můžu říct,že tam v hloubce,vím co chce,jen nemám odvahu to zatím udělat,že my dva s manželem,tam to postavení planet máme tak doživotně,ty stálé,co se budou ovlivňovat,někdy ve velkém střetu.Myslím,ale,že je to taky vše zhoršeno tím,že jsem si uvědomila spousty věcí a už nechci žít vlastně život jiných,ale svůj.Myslela jsem na to v souvislosti s tím,jak jste se zmínila o manželových sklonech k alkoholu a mnoho potlačeného a nevyřčeného atd...Myslím,že z manželovy strany se toto může týkat jeho rodičů,vlastně dlouhou dobu žijeme s nimi v domě,který je už sice manžela,ale nemůžeme nic-myslím předělat,uklidit atd...No to by mohl být jeden z neřešitelných tlaků,který manžel neumí zmněnit,nedávno jsme se o tom spolu bavili,protože jsem trochu chtěla vědět co tedy bude dál,no odpověď je taková,že vlastně nic.Manželovi po nehodě vzali řidičák,to je pro něho těžké,protože se ježděním živil,než onemocněl,ale pil a toto si vykoledoval.Ještě,že se nikomu nic nestalo.Tak jsem mu jen tak jemně navrhla,aby si dal do pořádku garáž,neustále mluví,že je tem nepořádek,no a to jsem píchla do vos,takže nevím,o mě,že bycch nějáké tlaky vyvíjela,už se bojím cokoli navrhnout,možná asi nevědomě taky,ale to už ty hlavní tlakové kořeny jsou tam kde žijeme a já to asi teť zhoršuju tím,že bych chtěla okolo domu a vevnitř pořádek a mít to hezké,krom jiného,to co mají okolo domu jiní,zahrádku,trávu,květinky a ne kupy pneumatik a železa.Jo,jo,nevím,jestli se to někam hne.Tak já ještě jednou moc děkuji Vám Lenko i všem ostatním.Stále však rojímám sama v sobě,co bude dál,asi to nechám a uvidím,jen je škoda,že se u toho člověk musí trápit,ale bez toho není asi to pravé poznání.Zatím ahoj

fialka
člen

# Zasláno: 10.6.2009 19:12 

Kveta
Zdravím Květuškoa jsem dost naštvaná,ale před časem jsi se ptala,jestli máme opravdu dobře tu hod.narození No to víš,že neManžel je nar.7.9.1966,9.30 a ne 45.To je teda hrůza,asi bych hodně obtěžovala,kdybych se zeptala znovu,jestli to má nějáký význam,jiný pro moje manželství,smněla bych ještě obtěžovat?Moc děkuji předem

fialka
člen

# Zasláno: 10.6.2009 19:15 

lenka-s
Milá Lenko,psala jsem tady opravu,kvůli manželově narození,babička to popletla,nar.9.30hod.Prosím prosím,mohla bych ještě poprosit,jestli by si se taky mohla ještě podívat,jestli tam je něco jiného?Budeš moc hodná

lenka-s

# Zasláno: 11.6.2009 14:49 

fialka

Muzete být klidná, ta zmena není tak zásadního rázu, aby uvedená interpretace prestala platit.

Líbí se mi, co písete ve svém predchozím príspevku:

já si stejně udělám vše podle svého rozhodnutí,už jsem taková,dnes už ano,a pokud mi to řekne srdíčko a můžu říct,že tam v hloubce,vím co chce,jen nemám odvahu to zatím udělat

Myslím, ze máte sanci neco udelat. Kdyz to vezmu jen podle Vasich dat, tak ve Vasich progresích je videt podle pr. Luny, která jde 9. domem, ze rozjímáte, premýslíte o tom, co a jak bude dál. Na ose 3 – 9 dochází ke stretu touhy po svobode v reakci na to, co nás bezprostredne obklopuje, a Vase Venuse v 9. dome v minulých letech dlouhodobe procházela nejprve opozicí do 3. domu na Neptuna (zklamání v milostném zivote) a poté na Mars (konflikty s partnerem), pricemz je patrné, ze jste pravdepodobne reformovala svuj hodnotový systém (Ve trin Ur kon Jup). Osa 3 – 9 je osou mentální a Luna, která se na ní aktuálne nachází, Vás nutí k premýslení o budoucnosti. Vezte tedy, ze zanedlouho Luna prejde pres MC a dostane se do 10. domu, coz znamená, ze budete mít prílezitost, abyste zacala uvádet v praxi to, co se ve Vás nastrádalo za dlouhý cas a nyní, za pruchodu Luny 9. domem, se Vám honí hlavou. Prípadné zmeny pro Vás nebudou prosty urcitého emocionálního stresu (Luna se zacne dostávat do kvadrátu s Plutem a pozdeji dojde i na Jupitera s Uranem), ale mely by Vám prinést úlevu (stále jeste doznívající Ve trin Ur kon Jup). V následujících letech sílící konjunkce Urana s Jupiterem v 1. dome je pro mne známkou toho, ze Vasím úkolem je smerovat k opravdové svobode, která spocívá v objevení své individuality a v pochopení toho v cem je Vase síla a jak správne prosazovat sebe sama a své potreby (Pluto v 1. dome). A v tom Vám drzím palce!

PS: Pokud byste náhodou zjistila, ze i Vás cas narození není presný, pak si s výse napsaným nelamte hlavu a pamatujte si, ze hvezdicky nám zivot neurcují, ony nám jen pomáhají se v nem orientovat. Pokud budete v kontaktu se svým srdíckem, dokázete se podle nej rídit a vezmete zivot do vlastních rukou, jednoho krásného a velmi stastného dne zjistíte, ze astrologii vlastne ani k nicemu nepotrebujete!

Kveta
člen

# Zasláno: 11.6.2009 15:12 

fialka
Opravdu 9.30? Není to nakonec 21.30?

fialka
člen

# Zasláno: 12.6.2009 08:12 

lenka-s
Moc děkuji Lenko
Vy jste zlatíčko,normálně jste mě rozbulela,ale v tom dobrým,je to moje poděkování pro Vás,protože ono to tak je,člověk žije jakýkoli život a učí se a různě reaguje na různé věci a události a najednou se dějí věci se kterými se musí srovnávat,ale myslím,že dnes jsem naprosto jinde,než loni.Vím,že myslím jinak,jen jak jsem říkala,najít ještě tu sílu a odvahu něco řešit a ne jen mluvit,tak si zatím připadám.Řídit se srdíčkem,jo to bych moc chtěla,ale pořád je tu ten rozoumek,který mě uvádí jaksi spět.Tak snad se mi to povede,být odvážnější.
Díky

fialka
člen

# Zasláno: 12.6.2009 08:32 

Kveta
Milá Květotak jsem se ptala ještě jednou a opravdu to je 9.30 ráno.Uf,tak doufám,že už žádné překvápko nebude.

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

Astrologické forum / Rozbory horoskopů / Probouzení-poznání sebe sama