Domů - Statistika - Registrace - Hledat - | Texty | Galerie | Návod | Zachráněné |Astrologické stránky
Astrologické forum / Rozbory horoskopů / Pohled na sebe sama
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Dagmar
člen

# Zasláno: 30.9.2008 18:52  - Změnil/a: Dagmar
Odpovědět 

lenka-s
blue vítám
děvčata když se zaregistrujete, a při příchodu přihlásíte pod logem, jednak se objeví pod vaším jménem ..člen... při kliknutí bude vidět e-mail, objevíte se i ve statistice a hlavně si můžete vyjet příspěvky ve kterých jste psaly, můžete si dát i obrázek..

lenka-s

# Zasláno: 30.9.2008 18:59 
Odpovědět 

Aha, dobre, pred prístím psaním provedu!

blue
člen

# Zasláno: 30.9.2008 21:52 
Odpovědět 

Děkuju za přivítání Dagmar,

jasně, už jsem přihlášená.

gnalim
člen

# Zasláno: 1.10.2008 09:15 
Odpovědět 

Turnovsky

No, mě nenapadlo, že ...oškubat! A že se to šíří jako mor. Jo no, holt žijeme ve hmotě. Ale fakt jsem na tohle nepomyslel.

Pavle, co se týče toho odosobnění, to je nedorozumění, to jsem měl na mysli odosobnění od sebe sama. Aby nedocházelo k tomu zrcadlení vlastních "nedostatků" v klientovi ( či v jeho radixu ).
Jistě, naopak ke klientovi je vhodné si najít tu správnou cestu k pochopení, ale právě díky naší osobní "nevyrovnanosti" je tohle téměř nemožné. Dá se též říct, že i díky tomu osobnímu zaujetí nesprávně vnímáme i astrologické aspekty atd. a vůbec vše.

Pavle, nevím zda jste tu četl to mé mnohé filozofování o tom, že máme 5 smyslů, každý z nich že je nedokonalý a navíc jinak vyvinutý než smysl druhého. Smysly jsou jako nástroj k podávání informací mozku, ten TO vše vyhodnocuje. No a pakliže informace nejsou ( díky nedokonalým smyslům ) správné, pak i výslená úvaha musí být zákonitě "nesprávná".

I proto se snad astrologii "neoddávám" naplno. Dávám si ty střípky dohromady tzv. odevšad a věřím, že ten celkový obraz takto bude ucelenější épe a dřív. Ale už když se nad tím teď zamýšlím, tuším, že to je blbost. Možná je vhodnější říct, že na mé nynější cestě je astrologie jednou z dopravních značek. Jiné okolnosti jsou stav vozovky, počasí, ostatní řidiči atp.

Dagmar

Jo, Dáši, už rozumím. Někdy to mám i tak, že když je klient-ka absolutně spokojen-á, já s jejich spokojeností stejně spokojený nejsem. A i když ke spokojenosti na straně klienta nedojde, já spokojený jsem. I tohle je na delší povídání, ale faktem v mé mysli zůstává, že pokud neznám sebe, nemohu správně "znát" klienta, jeho radix, nic...

Jak jsem psal, astrologie je absolutní a přesná. Jen naše "omezenost" ji "kazí".

Pavla Aligova
člen

# Zasláno: 1.10.2008 21:07 
Odpovědět 

gnalim

Včera jsem narazila na zajímavý článek psychologa a astrologa v jedné osobě. Jmenuje se Hermann Meyer a jeho knihy vyšly i v českém jazyce.

Píše o obyčejném sluníčku, tedy o našem Slunci v radixu. Každý ho máme někde jinde a v jiném znamení a tak se podvědomě domníváme, že ten druhý chce žít ( Slunce) nebo cítit ( Luna) právě jako my. Popsal to tak jednoduše a zajímavě,že jsem nad tím dlouho uvažovala.

Poukazuje jak my ženy vyžadujeme od našich partnerů, aby žili naši individualitu, naše Slunce, protože to neumíme, nechceme, nenaučily jsme se to. Tak vnucujeme našim partnerům myslet a činit, jak bychom to vlastně měly dělat my a jsme nešťasné, nenaplněné a časem i nemocné, protože ti muži chtějí žít své vlastní Slunce a časem se brání být takovými, jakými vlastně být nemohou. Oni totiž naše protějšky nemohou být našimi kopiemi, jsou tu proto, abychom byli šťatní každý na svůj individuální způsob a pokud možno společně.

To je malá poznámka k tvému tématu neznám sebe.

Hana
člen

# Zasláno: 1.10.2008 21:39 
Odpovědět 

Pavla

No Pavlo, to musi byt krasna kniha. Ono to tak totiz v zivote je a ne jen u zen, ale i muzi si casto mysli, ze jejich partnerka musi citit, myslet a zit jako oni.
Ona to je totiz 100% pravda a jelikoz si to vetsina lidi uvedomi az prilis pozde, tak dochazi casto k rozchodum, protoze cim vic zivot utika, tim vic clovek chce byt sam sebou a vnima intenzivneji takova omezeni, kdy je nucen myslet, jednat nebo citit to, co se od neho ocekava.

Ja proto radim vzdy vsem zenam, kdyz se seznami s muzem, aby mu nechaly jeho pocit, ze muze byt sam sebou i v jejich pritomnosti a netlacit na jeho narok svobodneho rozhodnuti.

Pavla Aligova
člen

# Zasláno: 1.10.2008 21:45 
Odpovědět 

Hana

To nemám z knížky, je to z Astrologie Heute Nr. 131. Je tam spoustu zajímavostí. Tento časopis se dá koupit i v kiosku. . Zrušila jsem televizi, tak mám čas na čtení.

Hana
člen

# Zasláno: 1.10.2008 22:48 
Odpovědět 

Pavla

To je totiz problem nejvice zkrachovanych vztahu a duvod proc dalsi vztahy nemohou byt navazany. Protoze nekdo z tech dvou zacne tlacit na pilu a ten druhy najednou pociti, ze uz by nemohl byt sam sebou.

Dagmar
člen

# Zasláno: 1.10.2008 23:06 
Odpovědět 

Pavla Aligova
Od Hermana Myera mám knihu Astrologie a psychologie , vyšla v Saggitariu, už se zde /nebo na Astrolabu?/ z ní citovalo, on tam nádherně popisuje všechny vazby se Saturnem - zábran,y projekce, kompenzace...
a nejen to.
Možná je to z té knihy co cituješ..

Dagmar
člen

# Zasláno: 1.10.2008 23:16 
Odpovědět 

Tak si v tom Mayerovi listuji a přišla jsem na zajímavý odstavec, týkající se 10. domu.... cituji, výňatky
...pokud někdo trpí pocitem viny, nevědomky na sebe přivolává trest....to zároveň vysvětluje, proč tolik hodných a slušných lidí je tak krutě pronásledováno osudem, čím hlubší je jejich pocit viny /jedná se o Saturn moje poznámka/, tím větší pravděpodobnost, že budou za své viny skutečně potrestáni...
nechce se mi to sem přepisovat celé

Iva
člen

# Zasláno: 1.10.2008 23:36 
Odpovědět 

Dagmar

Tedy tak tohle jsem asi přeskočila, vždyť já jsem si ho taky četla.
Děkuju za ten odstavec

gnalim
člen

# Zasláno: 2.10.2008 06:55 
Odpovědět 

Dobré ráno, dámy!

Zajímavé. To je super. Psychologie a astrologie vzájemě se prolínající. To mě teď drbete na bříšku.

O kousek dál se hlásí o pozornost Nela a tak ...

A pamatujete jak jsem stavěl schody(?), teď opravuju fasádu! Pošlu fotky před a po faceliftu.

Dagmar
člen

# Zasláno: 6.10.2008 21:50  - Změnil/a: Dagmar
Odpovědět 

Tak si představte, že já stále ještě denně vysvětluji jednotlivé věty - to je ta nevýhoda když to dám písemně - z horoskopu o kterém píšu výše - Merkur v Panně.
A to mám za to ....

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 16:45 
Odpovědět 

Dagmar
jejda mane, Merkur v Panně - bacha, to je nářez....
Ale já zjistila, že se mi líbí muži s Marsem v Panně - co s tím?

Sorry ale hustý jsou i Luny v Panně, táta tedy rozhodně a to je porce...
Omlouvám se jinak Pannenkám

Iva
člen

# Zasláno: 7.10.2008 17:09  - Změnil/a: Iva
Odpovědět 

Věra

No ona má myslím nejen Merkur v Panně ale ještě v 6.domě
To má Dagmar ještě zatím dobrý dokud chce jen vysvětlit "jednotlivé věty", horší to bude až začne chtít vysvětlovat i jednotlivá slova.
Vsadím se, že na to dojde.Tak do roka jí Dagmar vysvětlíš základy astrologie, pak si něco načte a začne tě opravovat - od začátku

Iva
člen

# Zasláno: 7.10.2008 17:10 
Odpovědět 

Jinak Věruš, ty s Marsem v Panně nejsou fakt marný:-)).

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:02 
Odpovědět 

Iva
no člověče, mně se líbí málo z toho výběru a když si všimnu, tak bez rozdílu ročníku a tím i stáří, fakt zase Marsík v Panně. Možná mi imponuje taková trošinečku cudnost v chování, ty co znám, ti si nehrají na chlapáky/mačáky za každou cenu, jsou slušní, pracovití a vůbec....

Iva
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:13 
Odpovědět 

Věra

Jo to si trefila, ta cudnost to je něco pro mojí Venuši v Kozorohu

Ale pokud nemají dobře obsazený vzdušný znamení, tak se s nima prostě nedomluvím a když začnou brát emoce rozumově, tak třískám hlavou o zeď

Iva
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:18 
Odpovědět 

Iva

Ne, musím říct, že ty Panny jsou úžasný.Vypadají tak skromně, nenápadně ale člověk na ně nemůže zapomenoutJsou jak nezabudky-pomněnky

Viď Efis, že je to tak?

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:26 
Odpovědět 

Iva
hm, ty mně překvapuješ, mně přijdeš, že ti nečinní problém se prezentovat a to i otevřeně a třeba i trošičku excentricky. A ty tvé přízpěvky ve vláknu Erotika, ty tomu zase nenasvědčují ale je fakt, že ti může vyhovovat, když on se rdí a ty si ho dobíráš a podáváš, ne?
Venuši v Koz. má moje matka a neteř a ty jsou suché, příkré, šablonky, střihy, konstrukce, pravidla, taková nelaskavost nebo ne měkkost v chování. Máma konstruovala dobře střihy na šití
zakázkové. Jiná holka zase skládá hudbu takže - noty, linky, forma...To ty taky jsi taková, to mi vůbec nepřijdeš. A neměla tys třeba Jupitera ve Lvu?

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:28 
Odpovědět 

Iva
No jo Ivu, a když si vezmou do parády anylýzu a cenzornou ti snažení, to to jiskří před očima, ne?

Iva
člen

# Zasláno: 7.10.2008 18:48 
Odpovědět 

Věra

Věruš, já si myslím, že třeba takového Štíra nemůžou moc pochopit.(Teda pokud ho nemají třeba aspektovanýho). A to zase třeba proti tomu štírovskýmu myšlení je to jejich myšlení trochu plochý.

Ale to "ti si nehrají na chlapáky/mačáky za každou cenu, jsou slušní, pracovití a vůbec...." to je velikánská přednost a ta moje Venuše to prostě oceňuje jako to "nejlepší", myslim tim, že ten Saturn(Kozoroh) je maximalista

Dagmar
člen

# Zasláno: 7.10.2008 20:28 
Odpovědět 

horší to bude až začne chtít vysvětlovat i jednotlivá slova
tak toho jsem se obávala - možná že na to dojde

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 20:54 
Odpovědět 

Dagmar
a chápe vůbec co ji sděluješ nebo si vede jen svou?
Jejda to bych asi porodily ježky...

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 21:00 
Odpovědět 

Iva
No Ivu já to vyřešila vlastním způsobem - ten můj miláček měl Slunce v
Raku, Marsík v Panně a Lunu ve Štíru a pro mně byl a je úúúúžasný.

Jeho Slunce se ocitalo v mém 1d., jeho mars v mém 4.d. a jeho Luna
v mém 5.d., co ty na to? a Saturn jsme měli oba ve Střelci a kousek od sebe
Jeho Saturn v konj. s mou Lunou v mém 6.d. a bylo mezi náma 28 let rozdíl, hm?

Zlata
člen

# Zasláno: 7.10.2008 21:25 
Odpovědět 

Dagmar

Ještěže ty horoskopy nepíšu, ale vykládám pěkně z očí do očí. Přece jen se dá pružněji reagovat na to jak se klient tváří. Jsem zvědavá jak dlouho to vydržíš. Zvláště když vezmu v potaz, že paní má u Merkuru i Pluto, takže budete rozebírat skutečně až na dřeň a v opozici v Rybách Jupiter. Mám obavy, že pokud to budeš chtít utnout, budeš asi muset být dosti razantní, a kdo ví zda na to ona paní vůbec bude slyšet.

Věra,Iva

děvčata, máte svatou pravdu, jeden exemplář s Marsem v Panně mám doma už 30 let, i po těch letech se mi pořád líbí. Navíc je to i Panna Sluncem, není nic lepšího, když chcete být rozmazlované a opečovávané.

Dagmar
člen

# Zasláno: 7.10.2008 21:30 
Odpovědět 

Věra
Óna spolupracuje, je milá,ale stále jen vysvětluji...

Zlata
Zlato, když já raděj píšu, protože to vidím a vím, že jsem udělala maximum.
Když mluvím z očí do očí, stále mám pocit, že jsem neřekla všechno-

Věra
člen

# Zasláno: 7.10.2008 22:31 
Odpovědět 

Dagmar
a jestlipak ona paní se nemá naučit více nechat jít věci vlastním krokem bez tlaku a pitvání, změnit tak svůj postoj a myšlení a dovolit aby k ní to štěstí a hojnost mohla přijít? Neviděla jsem její horoskop, nestíhám nic a mám plné kecky, ale třeba by se naučila astrolku sama a viděla by jak věci zapadají. A to bys jí musela rovnou říct, že hodiny nedáváš a ani konzultace. Chudák ta demontuje i atomové číslo,ne? Jejda, jestlipak nechodí na forum, to bychom asi poznaly, co?
Dagmar, drž se a týden po výkladu můžeš říct, že to pouštíš z hlavy a
musíš žít taky svůj ostatní život. Ach ti maximalisté, ach ty hloubky - hi hi
sama mám Pluto ve 3.domě a musím říct, že jsem se propracovala
k výsledným změnám a velice to pomohlo - jaksi samoléčivé, ale trvalo
to - holt Pluťásek.

Zuby už lepší?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučné písmo  Kurzíva  Podtržení  Image Link  URL Link  ... zakázat smajly

Napište číslem součet 3+5

Přihlašujte se s malým počátečním písmenkem.
Příklad: do políčka jméno, napíšete "péťa", přihlásí to nick "Péťa".
» jméno  » Heslo 

Vyplňte prosím jméno. Pokud nejste registrovaný uživatel, napište pouze jméno bez hesla.
Když nenapíšete žádné jméno, doplní se automaticky univerzální "zapomněl/a na jméno".

Astrologické forum / Rozbory horoskopů / Pohled na sebe sama